|

Maarten Bekkers

Maarten Bekkers

[ Reconstructie ]

 

maarten_bekkersMaarten is met genoegen afgestudeerd in 2008 als tandarts aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens zijn opleiding liep hij enkele maanden stage aan de University of Minnesota in de Verenigde Staten.
Na zijn afstuderen kwam Maarten via enkele praktijken terecht bij tandartsenpraktijk Staas & Bergmans, waar hij nu nog steeds werkzaam is, en bij Dental Design Center Blaricum, waar hij getraind werd op het gebied van de restauratieve en esthetische tandheelkunde. Begin 2015 werd hij door de Nederlandse en Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde (NVVRT) erkend als specialist Restauratief Tandarts.
Momenteel werkt Maarten als specialist in de restauratieve en esthetische tandheelkunde bij Tandartsenpraktijk Staas & Bergmans, tevens implanteert hij regelmatig en voert hij esthetisch parodontale chirurgie uit.
Daarnaast is hij actief als spreker en trainer onder meer op het gebied van voorspelbare en conserverende behandelplanning volgens zijn eigen concept: ‘gaaf.care’, smile design en partiële keramische restauraties.
Ook heeft Maarten enkele publicaties op zijn naam staan.